ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a anulat o hotărâre ce viza numirea unui judecător la Curtea Constituțională

13:10 | 23.04.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Deputații au adoptat, cu 53 de voturi, Hotărârea privind anularea prin retragere parțială a Hotărârii Parlamentului nr. 121 din 16 august 2019 privind numirea unui judecător al Curții Constituționale, comunică MOLDPRES.

Prin hotărâre, se anulează prin retragere în parte cu efect pentru viitor actul administrativ individual și anume Hotărârea Parlamentului nr. 121 din 16 august 2019 privind numire Domnicăi Manole în funcția de judecător al Curții Constituționale.

Hotărârea intră în vigoare și este executorie la data adoptării și poate fi contestată, în termen de 30 de zile, cu cerere prealabilă adresată Parlamentului Republicii Moldova.

img21003030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!