ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două sportive din R. Moldova au obținut medalii de bronz la competiții internaționale

18:32 | 23.04.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Luptătoarea Anastasia Nichita a obținut medalia de bronz la Campionatul European de Lupte, la fel ca și sportiva Maria Cojocari, care a evoluat în cadrul Campionatului Mondial la Scrimă, în categoria - floreta feminin cadeți, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC), astăzi, în cadrul Campionatului European de Lupte, desfășurat în Polonia, pentru medalia de aur va lupta Irina Rîngaci, iar pentru bronz - Iulia Leorda.

„La fel în această perioadă, în premieră, Republica Moldova a ajuns în finala Campionatului Mondial de Box pentru tineret. Pugilista din Tiraspol Daria Kozorez și-a adjudecat medalia de argint în categoria de greutate +81 kg”, indică MECC.

foto: MECC

 

 

img21003045

img21003045

img21003045

img21003045

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!