ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

21:10 | 23.04.2021 Categorie: Comunicate

Secretarul de stat Gheorghe Leucă a avut o întrevedere cu Angela Ganninger, ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Secretarul de stat Gheorghe Leucă a primit-o în audiență pe Angela Ganninger, ambasadoarea Republicii Federale Germane la Chișinău. Agenda întrevederii a inclus subiecte ce vizează cooperarea moldo-germană în cadrul platformelor multilaterale, în particular, Organizația Națiunilor Unite.

În cadrul întrevederii, oficialii au efectuat un schimb de opinii privind promovarea candidaturilor celor două țări în organele elective ale ONU și posibilitățile de sprijin reciproc la viitoarele alegeri în cadrul organizației.

De asemenea, diplomații au abordat unele aspecte de interes comun privind cooperarea pe dimensiunea bilaterală, inclusiv cele referitoare la avansarea dialogului politic la nivel înalt.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!