ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

15:50 | 24.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut vineri o întrevedere cu Ambasadorul SUA în țara noastră, Dereck J. Hogan, informează MOLDPRES citând Serviciul de presă al Președinției.

Cei doi oficiali au discutat mai multe subiecte de actualitate de pe agenda bilaterală moldo-americană, precum și despre criza pandemică și provocările curente din regiune.

O atenție sporită a fost acordată evenimentelor produse ieri în Parlamentul de la Chișinău, prin care este subminată Curtea Constituțională a Republicii Moldova. Ambasadorul Dereck J. Hogan s-a pronunțat pentru separarea puterilor în stat și pentru independența CC, ca un bastion împotriva derapajelor antidemocratice.

foto: presedinte.md

img21003059

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!