ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consulatul general al Republicii Moldova la Nisa își începe activitatea

09:39 | 26.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță încheierea etapelor de înființare și organizare a activității Consulatului general al Republicii Moldova la Nisa. Urmare a obținerii recente a ultimelor autorizații din partea autorităților franceze, Consulatul general al Republicii Moldova la Nisa, începând cu data de 3 mai 2021, își va deschide ușile pentru public, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic, primirea cetățenilor în audiență începând cu data indicată mai sus se va efectua pentru prestarea tuturor serviciilor consulare, cu excepția perfectării actelor de identitate (buletine și pașapoarte). Actele de identitate menționate vor fi perfectate în perioada imediat următoare.

Coordonatele de contact: 31 Avenue Jean Médecin, 06000 Nisa, numărul de telefon: +3349392357, email: [email protected], adresa poștală: 31 Avenue Jean Médecin, BP 1067, 06001 Nice Cedex 1.

Începând cu zilele următoare, informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: nisa.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Potrivit consulului general Lilian Moraru, înființarea Consulatului general al Republicii Moldova în orașul Nisa vine să sprijine comunitatea de cetățeni moldoveni aflați în regiunile Provence-Alpes-Cote d'Azur, Occitanie, Nouvelle Aquitaine, Auvergne-Rhone-Alpes, Corse, precum și să impulsioneze relațiile moldo-franceze în domeniul economic, cultural și științific.

foto: canyon-travel.com

img21003074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!