ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

România l-a declarat persona non grata pe adjunctul atașatului militar al Ambasadei Rusiei la București

13:03 | 26.04.2021 Categorie: Externe

București, 26 apr. /MOLDPRES/. Autorităţile române au decis declararea persona non grata pe teritoriul României a adjunctului ataşatului militar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, Alexey Grishaev, având în vedere că "activităţile şi acţiunile sale contravin prevederilor Convenţiei de la Viena privind relaţiile diplomatice din 1961", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES, preluat de MOLDPRES.

Potrivit MAE de la București, aceste elemente au fost comunicate părţii ruse, luni, cu prilejul convocării la sediul MAE, din dispoziţia ministrului Bogdan Aurescu, a ambasadorului Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin.

foto: adevarul.ro

img21003091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!