ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Femei de afaceri din R. Moldova vor participa la o expoziție internaţională de antreprenoriat

11:07 | 27.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. Prima expoziție regională destinată antreprenoriatului feminin în Europa și Asia Centrală, organizată de către Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), va avea loc online, în perioada 27-29 aprilie, cu participarea a sute de femei de afaceri din 12 țări, printre care și Republica Moldova. Scopul expoziției este de a susține și abilita antreprenoarele pe timp de pandemie și în urma acesteia, transmite MOLDPRES.

“Expoziția este un răspuns la impactul devastator al pandemiei COVID-19, într-o regiune în care o pătrime din femeile libere profesioniste și-au pierdut locurile de muncă. Evenimentul va uni antreprenoare cu companii naționale și internaționale, investitori și investitoare, precum și mentori/mentore, pentru a le ajuta să-și aducă ideile și afacerile la un alt nivel de dezvoltare. Expoziția este finanțată cu generozitate de către Guvernul Japoniei”, indică un comunicat UN Women.

În cadrul expoziției, vor fi organizate şase platforme de creație cu diverse teme, de la branding și marketing, până la colectarea de fonduri și comerț electronic, precum și atragerea investitorilor. La sesiunile de conectare și creație ale expoziției, antreprenoarele vor prezenta ideile lor de afaceri, vor învăța cum să-și îmbunătățească planurile de business prin intermediul inovațiilor, dar și vor cunoaște oameni de afacere și investitori din întreaga lume.

Cele trei zile de expoziție vor include o sesiune scurtă despre puterea creării rețelelor profesionale și schimb de experiență. De asemenea, antreprenoarele și partenerii de afaceri vor avea șansa de a prezenta produsele și ideile lor pe standurile expoziției, disponibile online de-a lungul evenimentului.

foto: moldova.unwomen.org

img21003109

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!