ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiscul a desemnat câștigătorii primei Loterii Fiscale din acest an

13:19 | 27.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunţat astăzi despre finalizarea primei etape din anul curent a concursului „Loteria fiscală”, care s-a desfășurat în perioada 1 ianuarie - 31 martie, transmite MOLDPRES.

Potrivit SFS, au fost desemnați 175 de câștigători, care vor primi premii în valoare a câte o mie de lei.

“Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maxim zece zile după publicarea listei”, indică sursa citată.

Potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărâre de Guvern, persoanele fizice care au atins vârsta de 18 ani, devin automat participanți la "Loteria fiscală” dacă dețin un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 de lei.

foto: nytimes.com

img21003115

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!