ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a desemnat câștigătorul concursului pentru achiziționarea a 100 de autobuze

14:18 | 27.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. Conform deciziei membrilor grupului de lucru din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, dintre cei șase participanți la cea de-a doua licitație cu privire la achiziționarea autobuzelor, participantul MAZ a propus cea mai avantajoasă ofertă în raport calitate-preț și a fost desemnat câștigător. Anunțul a fost făcut astăzi de edilul capitalei, Ion Ceban, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, câștigătorul a oferit un preț de 116.000 de euro și 72 luni de garanție.

„Precizez că doi ofertanți, Xiamen King Long și BMC Otomotiv, au fost descalificați din motivul neprezentării clarificărilor solicitate. Totodată, oferta operatorului Temsa a fost respinsă pentru că nu corespundea cerințelor expuse în documentația de atribuire”, a spus Ceban.

Conform cerințelor obligatorii, municipalitatea a dispus ca pe perioada garanției, câștigătorul să asigure deservirea autobuzelor din surse proprii, schimbul componentelor: lubrifianți; filtre; curele; precum și deservirea sistemelor de aer condiționat și a consumabililor.

Primăria municipiului Chișinău a inițiat repetat, la 25 februarie curent, licitația deschisă privind achiziționarea a 100 de unități noi pentru Î.M. „Parcul Urban de Autobuze". Suma prevăzută pentru lotul de unități este de 270 milioane de lei.

foto: st-kt.ru

img21003117

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!