ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu reprezentanții mediului de afaceri din țară

12:47 | 28.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri cu circa 70 de antreprenori din toată țara, reuniți online în cadrul ședinței Consiliului Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

La teleconferință au participat reprezentanți ai mai multor sectoare - agricultură, textile, energie, industrie ușoară, IT. „Am discutat măsurile de sprijin necesare pentru depășirea crizei, dar și programul de relansare economică a țării, pe care îl pregătim”, a anunțat șefa statului. 

Referindu-se la faptul că antreprenorii se descurcă mai greu în condițiile crizei pandemice și economice, Maia Sandu și-a exprimat încrederea că vaccinarea angajaților va permite companiilor să reia activitatea în regim obișnuit.

„Prioritățile mandatului meu prezidențial - reformarea justiției și eliminarea corupției - sunt esențiale pentru revitalizarea sectorului privat. Sprijinul mediului de afaceri pentru aceste reforme îi va permite să valorifice oportunitățile oferite de Acordul de liber schimb cu Uniunea Europeană și să asigure prezența țării noastre pe alte piețe”, a menționat în cadrul discuției președintele Maia Sandu.

foto: presedinte.md

img21003143

img21003143

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!