ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru reintegrare a discutat cu Ambasadorul SUA la Chișinău

15:36 | 29.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a relatat pentru MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

În cadrul dialogului s-au pus în discuție mai multe subiecte de actualitate, inclusiv în relațiile bilaterale moldo-americane, situația curentă în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, precum și măsurile întreprinse în vederea depășirii crizei pandemice în Republica Moldova și în raioanele de est ale țării.

Oficialii au exprimat deschiderea mutuală pentru dezvoltarea și consolidarea consecventă a relațiilor dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii în diverse domenii de interes reciproc și în particular în sprijinirea procesului de reglementare, mai ales că în cadrul negocierilor în formatul „5+2”, SUA îi revine calitatea de observator.

foto: Biroul reintegrare

img21003173

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!