ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Aureliu Ciocoi a avut o convorbire telefonică cu omologul săi muntenegrean

20:04 | 29.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Ministrul interimar al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, a avut joi o convorbire telefonică cu omologul său din Muntenegru, Đorđe Radulović, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Discuțiile s-au axat pe relațiile bilaterale și aspecte de interes de pe agenda regională. În ceea ce privește relațiile dintre cele două state, părțile au reliefat importanța valorificării depline a potențialului de cooperare existent în plan bilateral și au exprimat interesul pentru consolidarea și dinamizarea dialogului la nivelul ministerelor de externe, inclusiv prin efectuarea vizitelor reciproce pe parcursul anului curent.

În cadrul convorbirii, șefii celor două diplomații au apreciat înalt dialogul dintre Republica Moldova și Muntenegru în cadrul platformelor de cooperare regională, în particular în cadrul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est.

foto: MAEIE

img21003188

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!