ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Guvernul va aloca peste 20 de mii de euro biroului de avocați care apără interesele R. Moldova la Stockholm

21:01 | 29.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Executivul Republicii Moldova va aloca peste 20 de mii de euro biroului de avocați care apără interesele Republicii Moldova la Stockholm în cazul concesionării Aeroportului Chișinău, relatează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În acest sens, Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi un proiect de hotărâre prin care Agenția Proprietății Publice alocă din fondul de rezervă al Guvernului suma echivalentă în lei a 19.700 de euro pentru plata serviciilor de expertiză, a martorilor, precum și suma echivalentă în lei a 1.075 de euro pentru plata serviciilor de stenografiere, propuse de Biroul Asociat de Avocați „Buruiană & Partners" în procesul de apărare a intereselor statului în cauza de arbitraj investițional internațional Komaksavia Airport Invest LTD împotriva Republicii Moldova.

Proiectul urmează a fi supus expertizei anticorupție de către Centrul Național Anticorupție.   

foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!