ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R. Moldova

13:01 | 30.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi o nouă întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Dialogul oficialilor s-a axat pe problemele curente de pe agenda negocierilor, perspectivele dinamizării procesului de negocieri, precum și pe activitatea grupurilor de lucru sectoriale ce urmează a fi convocate în mod prioritar în timpul apropiat.

Totodată, a fost remarcată necesitatea menținerii unui dialog continuu, precum și a activizării acestuia întru rezolvarea celor mai urgente probleme ce sunt înfruntate de către locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului.

foto: Biroul de reintegrare

img21003209

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!