ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Premierul interimar Aureliu Ciocoi a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Sfintelor sărbători de Paști

08:00 | 02.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Sfintelor sărbători de Paști, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj se menționează: 

„Stimați cetățeni,

Dragi creștini,

Sărbătorile de Paști ne aduc taina Învierii în casa fiecărui creștin şi ne determină să urmăm datinile seculare și învățămintele creștinești. Este ocazia să ne întărim speranța și să ne prețuim unii pe alții, să ne susținem și să iertăm.

Ultimul an ne-a oferit tuturor cea mai prețioasă lecție - să apreciem sănătatea și să luptăm pentru viață. Să vă aducă Învierea Domnului, împreună, în familie, în condiții de siguranță, pentru a cinsti amintirea celor care au pierdut lupta cu pandemia.

Îmi doresc ca Sfintele sărbători de Paști să ne unească pe toți în spiritul compasiunii, solidarității și iubirii de aproape. În numele Guvernului Republicii Moldova, transmit urări din suflet pentru zile pline de lumină, pace și bucurie! Să aveți sănătate, liniște, curaj și credință într-un viitor luminos, iar familiile să Vă fie ocrotite. 

Urez oamenilor noştri să rămână în continuare la fel de gospodari şi de binevoitori, iar moldovenilor din diasporă le doresc să ducă faima ţării noastre departe peste hotare şi să nu uite de frumoasa noastră casă comună - Republica Moldova.

Hristos a Înviat!”

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!