ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale

11:47 | 02.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat astăzi un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În mesaj se menționează:

„Dragi concetățeni,

Învierea lui Iisus Hristos ne aduce bucurie, speranță și încredere. Este minunat să știm că suntem ocrotiți de această putere divină! Eu vă doresc ca Dumneavoastră și toți cei care vă sunt dragi, oriunde s-ar afla în aceste clipe, să fie protejați și călăuziți de ea. Atunci când ne susținem reciproc, eforturile noastre se încununează cu succes, inclusiv în cele mai grele încercări.

Vă doresc să petreceți sărbătorile pascale în liniște, iar frumoasele tradiții să se regăsească în familiile Dumneavoastră și să vă încălzească sufletele.

Cerul albastru și ploaia cuminte de primăvară să vă aducă roadă bogată,  belșug în casă și să vă binecuvânteze gândurile și dorințele.

Un Paște fericit și liniștit tuturor!”

img21003236

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!