ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansat proiectul de informare “O oră pentru sănătate”

09:47 | 05.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 5 mai. /MOLDPRES/. O fundație din Republica Moldova a lansat proiectul de informare și promovare a sănătății, cu genericul “O oră pentru sănătate”. Acesta este destinat publicului larg și, în mod special, persoanelor sau rudelor pacienților cu diagnostic de boli cardiace, vasculare, diabet, transmite MOLDPRES.

Proiectul “O oră pentru sănătate” este realizat cu suportul unei echipe de medici care sunt la curent cu cele mai actuale practici disponibile în lume. „În fiecare zi apar noi studii despre eficiența tratamentelor, noi ghiduri, protocoale și scopul medicilor noștri este să le urmărească pentru a le aduce la cunoștința pacientului, în beneficiul său. Într-o epocă cu acces nelimitat la informații, deseori contradictorii, oamenii trebuie să fie siguri că aleg sursele corecte”, indică un comunicat al organizatorilor.

Sesiunile de informare din cadrul proiectului “O oră pentru sănătate” vor fi structurate astfel încât să acopere cele mai răspândite patologii cu care se confruntă populația într-o manieră cât mai simplă, prin exemple practice și pe înțelesul tuturor. „Pentru aceasta, este nevoie de rezervat o oră, în fiecare a doua zi de miercuri din lună, de la ora 15.00, pentru a obține informații despre susținerea sănătății personale, precum şi a celor apropiați”, arată sursa citată.

Sesiunile de informare se vor desfășura online și vor fi publicate pe pagina de Facebook a Fundației (https://www.facebook.com/FundatiaMedpark).

img21003264

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!