ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost aprobată lista partidelor care pot participa la alegerile parlamentare anticipate

16:48 | 07.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 7 mai. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a făcut publică lista partidelor și altor organizații social-politice care au dreptul să participe la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, transmite MOLDPRES.

Conform deciziei de astăzi a membrilor CEC, pentru scrutinul din iulie, 53 de formațiuni politice pot să-și înainteze candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

În conformitate cu prevederile legislației electorale, dreptul de a desemna candidați pentru alegeri îl au partidele şi alte organizații social-politice înregistrate, în modul determinat, până la stabilirea datei alegerilor.

foto: CEC

img21003330

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!