ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 30 de mii de chișinăuieni au fost la cimitir de Paștele Blajinilor

09:54 | 11.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Sărbătorile de Paște au trecut în capitală fără incidente. În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipalității Chișinău, reprezentantul MAI, Tudor Borș, a declarat că, în perioada Sărbătorilor Pascale, nu au fost înregistrate incidente majore, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Borș, de Paștele Blajinilor, circa 30 de mii de locuitori au fost la cimitirele din municipiu, iar 300 de angajați ai poliției capitalei au monitorizat cimitirele, precum și traficul rutier pe drumurile de acces.

În aceeași perioadă au fost înregistrate 1023 de contravenții, dintre care 244 de procese verbale au fost încheiate pentru nerespectarea regulilor anti-epidemice, 32 pentru cazuri privind nerespectarea curățeniei, iar 31 pentru comerț ilicit.

img21003362

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!