ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinția a transmis condoleanțe victimelor atacului armat de la o școală din Kazan

09:13 | 12.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Președinția Republicii Moldova a transmis condoleanțe familiilor care și-au pierdut copiii, precum și rudelor profesorilor decedați în atacul armat produs ieri, 11 mai, într-o școală din capitala Republicii Autonome Tatarstan din Federația Rusă, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Suntem îndurerați de tragedia produsă într-o școală din orașul Kazan. Suntem alături de familiile ce și-au pierdut copiii, de rudele profesorilor decedați la locul de muncă. Ne exprimăm solidaritatea cu victimele ce au ajuns la spital în urma rănilor provocate. Sincere condoleanțe tuturor celor suferinzi și întregii Federații Ruse”, se arată în mesajul Președinției.

foto: rbc.ru

img21003397

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!