ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1500 de militari au fost imunizați împotriva COVID-19

10:33 | 13.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Până în prezent, circa 1 500 de militari pe contract şi angajați civili au fost imunizați împotriva noului coronavirus. Printre aceștia este şi ministrul în exercițiu al Apărării, Victor Gaiciuc, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului Militar al Ministerului Apărării, din numărul total de persoane vaccinate în Armata Națională, 306 au primit deja a doua doză de vaccin.

Conform sursei citate, la imunizarea efectivului au fost utilizate vaccinurile AstraZeneca, Pfizer și Sputnik V, transmise instituțiilor medicale ale Ministerului Apărării de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

Procesul de imunizare a demarat în Armata Națională în luna martie curent, cu vaccinarea personalului din instituțiile şi subdiviziunile medicale ale structurii de apărare.

foto: army.md

img21003428

img21003428

img21003428

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!