ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Decizia privind alocarea banilor pentru organizarea anticipatelor va fi publicată în Monitorul Oficial

17:01 | 13.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Hotărârea de a aloca 70 de milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, stabilite pentru 11 iulie 2021, va fi publicată în Monitorul Oficial de vineri, 14 mai, transmite MOLDPRES.  

Conform deciziei Executivului, mijloacele financiare urmează a fi transferate în conturile Comisiei Electorale Centrale (CEC) de către Ministerul Finanțelor, care va asigura finanțarea cheltuielilor pe măsura recepționării documentelor de plată.

Totodată, decizia prevede revizuirea de către CEC a devizului estimativ de cheltuieli  planificat pentru organizarea alegerilor, în vederea diminuării acestuia. 

Hotărârea intră în vigoare mâine, odată cu publicarea în Monitorul Oficial al Republicii Moldova. 

Sursă: monitorul.gov.md

img21003450

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!