ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

08:22 | 14.05.2021 Categorie: Comunicate

Precizări de presă cu privire la procesul de organizare a alegerilor parlamentare anticipate

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Urmare a solicitărilor din partea instituțiilor mass-media, Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene menționează că ministerul nu a fost informat de către instituțiile din Republica Moldova despre eventuale presiuni venite din partea altor state în legătură cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Potrivit informațiilor MAEIE, procesul de pregătire al scrutinului derulează potrivit normelor legale, inclusiv în ceea ce privește modul de informare, înregistrare și participare a observatorilor internaționali.

Ministerul reiterează și pe această cale invitația către partenerii străini de a participa în cadru bilateral și multilateral la misiunile de monitorizare a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!