ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primii șase concurenți electorali și-au aflat locul în buletinul electoral

18:25 | 14.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a desemnat astăzi, prin tragere la sorți, primele șase locuri în buletinul electoral de la alegerile din 11 iulie, transmite MOLDPRES.

Astfel, chiar dacă Blocul Electoral Comuniștii și Socialiștii s-au înregistrat primii la Comisia Electorală Centrală, prin tragere la sorți, acest concurent electoral se va afla pe locul șase în buletinul de vot. Pe primul loc se va afla Partidul Acasă Construim Europa, pe doi Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic, pe trei Blocul Renato Usatâi, pe patru Partidul Șor, iar pe locul cinci Partidul Acțiune și Solidaritate.

Următoarea tragere la sorți pentru stabilirea locurilor în buletinul de vot va avea loc mâine, după înregistrarea în calitate de concurent electoral a altor formațiuni politice.

foto: cec.md

img21003477

img21003477

img21003477

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!