ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți cetăţeni moldoveni vor fi evacuați din Fâșia Gaza

15:48 | 19.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 mai. /MOLDPRES/. Cabinetul demisionar de miniștri a votat la ședința de astăzi pentru alocarea mijloacelor financiare necesare pentru evacuarea din Fâșia Gaza a unui grup 31 de cetăţeni din Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Proiectul deciziei a fost anunţat de prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, care a cerut aprobarea de urgență a hotărârii.

Conform documentului, Ministerul Finanțelor va aloca 150 de mii de lei pentru evacuarea din Fâșia Gaza a șapte femei şi 24 de copii, care sunt cetăţeni ai Republicii Moldova.

În prezent, în Fâșia Gaza se desfășoară operațiuni militare şi lupte care prezintă pericol pentru viața cetățenilor țării noastre.

foto: digi24.ro

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!