ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În nordul țării a fost inaugurat expo-târgul universal „Primăvara la Bălți”

10:46 | 20.05.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. La Bălți a fost inaugurat ieri expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi”, prilejuit de Hramul oraşului și aniversarea a 600-a de la fondarea localităţii. Evenimentul, aflat la cea de-a XIII-a ediţie, este organizat de Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) și se petrece sub patronajul primăriei municipiului, transmite MOLDPRES.

Expo-târgul se desfășoară în perioada 19-21 mai în Piaţa "Vasile Alecsandri" și îşi propune promovarea producătorului autohton, extinderea piețelor interne şi externe, stabilirea noilor contacte de afaceri,  consolidarea dialogului public-privat ş.a.

„Inaugurarea expo-târgului a dat start activităților prilejuite de Hramul orașului Bălţi, marcat pe 22 mai, când creștinii ortodocşi de rit vechi prăznuiesc pe Sfântul Nicolae, și este o oportunitate pentru întreprinderile participante să-şi demonstreze realizările. De asemenea, este şi o platformă de comunicare, un spațiu favorabil pentru schimbul de experiență, asimilarea tehnologiilor inovative, căutarea noilor parteneri”, susțin organizatorii.

La eveniment participă companii din municipiile Chişinău, Soroca, Comrat, orașele Drochia, Călărași, raioanele Fălești, Râșcani, Briceni, Sângerei, Nisporeni, Ialoveni, precum şi Centrul de Creație pentru copii „Mihail Blanc” și meșteri populari din regiune.

foto: CCI

img21003597

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!