ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Petrocub Hâncești a învins la Suruceni și ocupă locul secund în campionatul de fotbal

10:53 | 20.05.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Într-un meci în care arbitrul a acordat trei cartonașe roșii, echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a fost înfrântă ieri, pe teren propriu, cu trei la zero, de echipa Petrocub Hâncești, transmite MOLDPRES.

La finalul meciului, desfășurat pe stadionul din Suruceni, jucătorii echipei gazde au avut un comportament violent, arbitrul Andrei Breguța eliminând de pe teren pe jucătorii Sagna, de la Sfântul Gheorghe, și Gulceac, de la Perocub. Un alt jucător al echipei din Suruceni, Crăciun, a fost eliminat de pe teren pentru acumularea unui al doilea cartonaș galben.

Golgheterul meciului a fost fotbalistul Vadim Gulceac de la Petrocub, care a înscris două goluri în repriza secundă. Un alt gol pentru Petrocub a fost înscris de Mihail Platika, tot în cea de-a doua repriză.

După victoria din deplasare, echipa Petrocub Hâncești se plasează pe locul secund în campionatul național, cu 82 de puncte, iar Sfântul Gheorghe Suruceni a acumulat 64 de puncte și ocupă locul patru în clasament.

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!