ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va participa la Consiliul șefilor de guverne al CSI

11:06 | 21.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. O delegație a Republicii Moldova, condusă de prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, va participa la reuniunea Consiliului șefilor de guverne al Comunității Statelor Independente (CSI), planificată pentru sfârșitul lunii mai, la Minsk. O dispoziție în acest sens a fost publicată în Monitorul Oficial de astăzi, transmite MOLDPRES.

Conform dispoziției, la reuniune, care se va desfășura în perioada 27-29 mai, premierul în exercițiu va fi însoțit de doi oficiali ai Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Este vorba de un secretar de stat şi şeful Secției Europa de Est și Asia Centrală.

Cheltuielile de deplasare (transport, diurnă, cazare) pentru membrii delegației vor fi suportate de instituțiile delegatare, indică documentul.

Sursă: monitorul.gov.md

img21003636

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!