ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătoarea Irina Rîngaci a obținut medalia de aur la europenele Under-23

09:26 | 22.05.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. După titlul european la nivel de seniori, luptătoarea moldoveană Irina Rîngaci a câștigat ieri, la Skopje, și Europenele rezervate sportivilor cu vârsta de până la 23 de ani, transmite MOLDPRES.

Luptătoarea de 19 ani a obținut trei victorii în categoria de greutate 65 kg cu Nerea Blanco (Spania), Kamila Kulwicka (Polonia) și Kateryna Zelenych (Ucraina).

Irina Rîngaci este a doua sportivă din Republica Moldova care urcă pe prima treaptă a podiumului la concursul din Macedonia de Nord. Cu o zi mai devreme, Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur în categoria de până la 59 de kilograme.

La Skopje, alte trei medalii au fost obținute de luptătorii moldoveni de stil liber. Astfel, Nicolai Grahmez și Radu Lefter s-au ales cu argint la categoriile de greutate de 70 și, respectiv, 97 de kilograme, iar Gheorghe Erhan s-a clasat pe treapta a treia a podiumului la 92 de kilograme.

foto: olympic.md

img21003665

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!