ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău vor apărea trei parcări publice noi

09:50 | 24.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. În centrul municipiului Chișinău vor apărea trei parcări publice noi, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație a municipiului Chișinău, Vitalie Manolache, a anunțat astăzi, la ședința serviciilor municipalități, că au fost identificate trei noi locații pentru amenajarea parcărilor publice. Este vorba de parcarea de pe str. Ismail colț cu bd. Ștefan cel Mare, un teren pe strada Bănulescu Bodoni și un loc care se află vizavi de Ministerul Finanțelor.

Manolache a declarat că procesul de identificare a spațiilor de parcare continuă și că, în paralel, se lucrează la identificarea locurilor neamenajate din curți unde vor fi amenajate parcări.

Oficialul a adăugat că un grup de angajați ai Primăriei Chișinău, printre care și experți ai Direcției transporturi, vor face o deplasare în municipiul București pentru a studia procesul de organizare a parcărilor. 

foto: breakingnews.md

img21003688

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!