ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României, Daniel Ioniță

15:29 | 25.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, l-a primit astăzi în vizită pe Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. Oficialii au făcut schimb de opinii cu privire la relațiile moldo-române și au purtat discuții pe marginea situației epidemiologice actuale de pe cele două maluri ale Prutului, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În cadrul întrevederii, au fost abordate subiecte privind cooperarea economică, implementarea proiectelor transfrontaliere de interes comun, dar și perspectivele de dezvoltare activă pe domenii de infrastructură.

Șeful Executivului și-a exprimat gratitudinea pentru suportul oferit de autoritățile române de-a lungul timpului în diverse domenii, inclusiv pentru agricultură și combaterea pandemiei. În mod special, Aureliu Ciocoi a mulțumit oficialului român pentru ajutorul umanitar acordat în sectorul medical și dozele de vaccin livrate în timp util, atât de necesare pentru inițierea procesului de imunizare a populației.

Daniel Ioniță a reiterat disponibilitatea continuă a statului român de a oferi sprijinul necesar cetățenilor Republicii Moldova în lupta cu virusul Covid-19. Ambasadorul României la Chișinău a subliniat angajamentul Guvernului de la București în susținerea și încurajarea Republicii Moldova privind aspirațiile de integrare în spațiul european.

foto: Guvern

img21003740

img21003740

img21003740

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!