ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

CEC a înregistrat cel de-al optulea concurent electoral

09:44 | 26.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a înregistrat un nou concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, transmite MOLDPRES.

Membrii administrației electorale centrale au analizat astăzi documentele prezentate și au înregistrat în calitate de concurent electoral Partidul Democrat din Moldova.

Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanțe.

Până în prezent, au mai fost înregistrate următoarele formațiuni politice: Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa; Partidul Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic”; Blocul electoral „RENATO USATÎI”; Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”; Partidul Politic „Șor”; Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!