ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost aprobat Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2021

15:24 | 26.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Guvernul în exercițiu, întrunit astăzi în ședință, a aprobat Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2021, transmite MOLDPRES.

Programul îşi propune drept scop finanțarea a 41 de proiecte de interes comunitar în localităţile din Zona de Securitate, care au menirea să contribuie la promovarea măsurilor de consolidare a încrederii între populația de pe ambele maluri ale Nistrului şi la realizarea obiectivului guvernamental de reintegrare a țării. Valoarea totală a proiectelor selectate se încadrează în suma de 15 milioane de lei, alocată în acest scop din bugetul de stat pentru anul 2021.

Autorităţile administrației publice centrale şi locale, beneficiari ai mijloacelor financiare prevăzute în Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2021, vor întreprinde măsurile de rigoare în vederea realizării Programului menționat până la finele trimestrului IV al anului 2021 și prezentării către Cancelaria de Stat (Biroul politici de reintegrare) a rapoartelor semestriale și anuale privind utilizarea mijloacelor alocate prin Programul aprobat.

Hotărârea intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

foto: Guvern

img21003769

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!