ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Villarreal a câștigat cupa UEFA Europa League

11:31 | 27.05.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 27 mai. /MOLDPRES/. Echipa spaniolă de fotbal Villarreal a câștigat cupa UEFA Europa League după o finală în care s-au marcat 23 de goluri, transmite MOLDPRES.

Meciul Manchester United – Villarreal, din finala cupei UEFA Europa League, a înregistrat scorul final 12 la 11, în urma prelungirilor și executării loviturilor de departajare.

Soarta câștigătorului trofeului a ajuns să fie decisă de execuțiile celor doi portari, după ce fiecare din cei 20 de jucători de câmp au marcat, portarul David de Gea de la Manchester United a ratat lovitura de la 11 metri, iar cel al echipei Villarreal, Rulii, a marcat.

Este pentru prima dată, din anul 2014, când un meci de finală al acestei competiții s-a terminat indecis după 90 de minute de joc.

Finala s-a jucat la Gdansk, Polonia, cu aproximativ 9.000 de spectatori în tribune.

foto: aljazeera.com

img21003787

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!