ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a câștigat Cupa Moldovei la fotbal

09:31 | 31.05.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Sfântul Gheorghe Suruceni a învins duminică, în urma loviturilor de departajare, echipa Sheriff Tiraspol și a cucerit Cupa Moldovei la fotbal, transmite MOLDPRES.

Finala Cupei Moldovei la fotbal, Sfântul Gheorghe Suruceni - Sheriff Tiraspol, a cunoscut un rezultat egal, zero la zero, după cele 90 de minute regulamentare de joc. Meciul a fost câștigat în urma loviturilor de la 11 metri de echipa din Suruceni, cu 3 la 2, care duce acasă Cupa Moldovei.

Portarul echipei Sfântul Gheorghe, Nicolae Calancea, a fost eroul acestei partide, după ce a reușit să apere două lovituri de pedeapsă consecutive.

Este cea de-a treia evoluție a echipei Sfântul Gheorghe Suruceni în finala Cupei Moldovei. Acest lucru îi oferă echipei posibilitatea de a reprezenta Republica Moldova pentru a doua oară în cupele europene.

În ediția 2020/2021, echipa din Suruceni a fost eliminată de formația sârbă Partizan Belgrad cu 1-0, după ce a trecut de formația belarusă Șahtior Soligorsk în primul tur preliminar al Ligii Europei.

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!