ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a înregistrat încă un concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

13:45 | 31.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, transmite MOLDPRES.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

Până în acest moment, administrația electorală centrală a înregistrat nouă concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Alte cinci dosare de înregistrare se află în proces de examinare. Termenul limită de depunere a documentelor pentru înregistrarea în calitate de concurent electoral expiră la data de 11 iunie 2021.

img21003871

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!