ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un liceu din municipiul Chișinău are un stadion de fotbal nou

15:34 | 31.05.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. La Chișinău a fost inaugurat astăzi primul teren de fotbal din cele șase, care vor fi realizate de către Primăria Chișinău cu contribuția Federației Moldovenești de Fotbal, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei capitalei, costul lucrărilor de amenajare este de circa un milion de lei, bani alocați din bugetul municipal. Obiectivul a fost realizat cu contribuția Federației Moldovenești de Fotbal, care a pus la dispoziție învelișul artificial pentru gazon. Totodată, Direcția generală locativ-comunală a executat lucrările de amenajare a suprafeței stadionului și a instalat sistemul de iluminat, care este unul modern.

Parteneriatul dintre Primăria Chișinău și Federația Moldovenească de Fotbal datează de anul trecut, când a fost dat startul lucrărilor de reparație a stadioanelor existente în incinta a șase instituții de învățământ. Este vorba de liceele „Mihai Viteazul", „Nicolae Gogol", „Gaudeamus", „Nicolae Iorga", „George Călinescu" și „Liviu Deleanu".

Următorul stadion de fotbal cu gazon artificial va fi inaugurat la Liceul Teoretic „N. Gogol".

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21003878

img21003878

img21003878

img21003878

img21003878

img21003878

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!