ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biblioteca Națională pentru Copii ”Ion Creangă” organizează Gala celor mai activi cititori

15:54 | 31.05.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Tradițional, de Ziua Internațională a Copiilor, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” își onorează cei mai activi cititori. Și în acest an, de 1 iunie, la ora 11.00, va avea loc Gala celor mai activi cititori ai bibliotecii, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Eugenia Bejan, directorul instituției, a menționat că cei 20 de tineri, care s-au învrednicit de Titlul „Cititor-model”, au fost selectați după o evaluare a fișelor de cititor și a implicării lor în activitățile desfășurate de bibliotecă în perioada septembrie 2020 – mai 2021.

Potrivit sursei citate, premianții vor avea parte de o sărbătoare atractivă, cu multe surprize, vor primi diplome și premii bănești.

Partenerii bibliotecii la acest eveniment sunt Fondul Copiilor din Republica Moldova și Secția Națională IBBY.

 

img21003881

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!