ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Olga Cebotari și elevi de la un liceu din Bender au plantat flori și copaci de Ziua Mondială a Copilului

20:31 | 01.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Elevii de la Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” din Bender, în comun cu viceprim-ministrul în exercițiu Olga Cebotari, directoarea instituției de învățământ și reprezentanții Biroului politici de reintegrare au plantat astăzi copaci și flori în parcul amplasat pe teritoriul Școlii de tip internat pentru copii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din Bender, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

Evenimentul s-a desfășurat cu prilejul serbării Zilei Mondiale a Copilului și a avut loc la inițiativa viceprim-ministrului Olga Cebotari, care a oferit copiilor daruri simbolice, a discutat și a ascultat pe fiecare în parte.

„Toți voi sunteți speranța într-un viitor mai bun. Este obligația noastră să vă asigurăm șanse echitabile și sprijin adecvat astfel încât voi copiii de astăzi să deveniți adulții responsabili, împliniți și implicați de mâine” – a menționat Olga Cebotari în adresare către elevi.

De asemenea, oficialul a dat asigurări că autoritățile de la Chișinău mențin într-un vizor permanent activitatea liceului, așa precum se procedează în cazul tuturor școlilor cu predare în grafie latină din Bender, Tiraspol, Râbnița și din raionul Dubăsari și se întreprind toate eforturile posibile pentru rezolvarea problemelor întâmpinate de acestea și asigurarea funcționalității neîncetate.

„Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat diferitor situații și circumstanțe, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp, urez succese profesorilor și învățăceilor care vor susține în curând examenele de evaluare de la finele anului de studii”, a conchis vicepremierul.

foto: Biroul pentru reintegrare

img21003921

img21003921

img21003921

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!