ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Anglia nu a înregistrat nici un caz de deces cauzat de COVID-19 în ultimele 24 de ore

20:37 | 01.06.2021 Categorie: Externe

Londra, 1 iun. /MOLDPRES/. Serviciile de sănătate britanice nu au înregistrat marţi decese suplimentare cauzate de coronavirus în ultimele 24 de ore, o premieră începând cu 30 iulie 2020, în timp ce Regatul Unit este îngrijorat de creșterea cazurilor legate de varianta Delta, relatează AFP, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

Conform ultimului bilanţ oficial, ţara - cea mai afectată din Europa, cu 127.782 de decese în total - a înregistrat marţi 3.165 de cazuri de contaminare suplimentare (aproape 4,5 milioane în total), o creştere faţă de săptămânile anterioare.

Acesta este rezultatul unor restricţii îndelungate şi al unei campanii masive de vaccinare începute în decembrie, care a făcut posibilă administrarea unei prime doze la mai mult de 39 de milioane de persoane (74,9% din populaţia adultă) şi a unei a doua doze la peste 25 de milioane (48,9 % dintre adulţi). 

foto: bbc.com

img21003923

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!