ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pregătirile pentru EURO 2020 au intrat pe ultima sută de metri

10:18 | 02.06.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 2 iun. /MOLDPRES/. Pregătirile pentru Campionatul European de Fotbal au intrat pe ultima sută de metri, prima partidă de la București urmând să se desfășoare duminică, 13 iunie, pe stadionul „Arena Națională”, transmite MOLDPRES.

Primul meci va fi între naționalele Austriei și Macedoniei de Nord din cadrul grupei C și va începe la ora 19.00.  

Următoarele două partide din grupă sunt joi, pe 17 iunie, la ora 16.00: Ucraina împotriva Macedoniei de Nord, respectiv luni, pe 21 iunie, la ora 19.00, între reprezentantele Ucrainei şi Austriei.

Ultima partidă care se va desfășura pe stadionul Arena Națională va fi luni, 28 iunie, în faza optimilor, începând cu ora 22.00.

Până în acest moment, autoritățile române au aprobat participarea a 12.500 de spectatori la meci, adică aproximativ 25% din capacitate. Stadionul are 55.000 de locuri.

Conform legislației statului român privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie, la meciurile EURO 2020 de pe Arena Națională pot asista patru categorii de persoane: cele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, la 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; cei care se afla în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; persoanele care prezintă rezultatul negativ, certificat de o unitate medicală, al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore înainte de meci.

foto: eurosport.ru

img21003927

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!