ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii raioanelor Edineț și Briceni sunt așteptați la Maratonul Vaccinării

14:53 | 03.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. În acest weekend, pe 5 și 6 iunie, în orașele Briceni și Edineț vor fi organizate maratoanele vaccinării. Astfel, doritorii de a se proteja de virusul COVID-19 vor avea posibilitatea să se imunizeze fără programare și doar cu buletinul de identitate, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și protecției Sociale, în perioada 5 – 6 iunie, în orașul Edineț vor fi amenajate trei puncte de vaccinare în trei locații diferite. Este vorba de piața „Ștefan cel Mare”, de pe strada Independenței, regiunea piețelor centrale și agricole și pe teritoriul Gării Auto Inter-rurală. Punctele vor activa în intervalul orelor 09:00 și 16:00.

La Briceni, Maratonul se va desfășura duminică, 6 iunie, în intervalul orelor 9:00 – 15:00. Potrivit organizatorilor, va fi amenajat un punct de vaccinare pe strada Independenței.

În perioada 28-30 mai, la Palatul Republicii din Chișinău a fost organizat Maratonul Vaccinării. Peste 5.500 de oameni din întreaga țară s-au vaccinat împotriva COVID-19.

img21003978

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!