ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu s-a întâlnit cu reprezentanții comunităților etnice și culturale din țara noastră

18:48 | 03.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții comunităților etnice și culturale din țara noastră, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului le-a vorbit despre prioritățile mandatului său, care sunt în beneficiul tuturor cetățenilor - lupta cu corupția, o justiție corectă și independentă, o economie prosperă și o societate unită.

„De-a lungul anilor, politicienii au dezbinat societatea, iar între timp au furat această țară. Este important ca astăzi, împreună, să contribuim la dezvoltarea Republicii Moldova și să construim o societate unită și educată. Vreau să readucem încrederea cetățenilor în statul nostru, pentru ca oamenii să rămână acasă și să-și construiască aici viața”, a afirmat Maia Sandu.

În context, șefa statului a accentuat că mizează pe implicarea comunităților etnice și culturale în elaborarea politicilor de dezvoltare a Republicii Moldova și le-a invitat să vină cu sugestii și propuneri.

Participanții la discuție au vorbit despre problemele cu care se confruntă comunitățile etnice și culturale pe care le reprezintă și au solicitat sprijinul Președinției în depășirea acestora.

foto: presedintie.md

 

img21003987

img21003987

img21003987

img21003987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!