ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

16:21 | 04.06.2021 Categorie: Comunicate

Necrolog. Dumitru IVANOV

Chişinău, 4 iun. /MOLDPRES/. Comunitatea pedagogică din Republica Moldova este profund îndurerată de trecerea la cele veșnice a dlui Dumitru Ivanov, personalitatea care și-a concentrat activitatea de sindicalist pentru crearea de condiţii mai bune de muncă angajaţilor din învăţământ.

Născut la 1 ianuarie 1946, Dumitru Ivanov a fost profesor, director de şcoală, şef al cabinetului metodic la Direcţia generală învăţământ, şef adjunct al DGÎ, deputat în Parlamentul RM şi de două ori a fost ales Preşedinte al Consiliului General al Sindicatului Educaţiei şi Ştiinţei din Republica Moldova.

Pentru meritele deosebite in activitatea sa, i-au fost conferite distincţia de Emerit al Învăţământului Public, Insigna de Onoare a CNSM și distincția Gloria Muncii.

În aceste momente de tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei, rudelor, colegilor și tuturor celora care l-au cunoscut pe Dumitru Ivanov. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

 

Lilia POGOLŞA, ministru al Educației, Culturii și Cercetării

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!