ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru alegerile parlamentare anticipate au fost create 2142 de secții de votare

11:31 | 07.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală informează că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 au fost constituite, în total, 2142 de secții de votare, transmite MOLDPRES.

Dintre acestea, 139 de secții de votare au fost constituite pentru cetățenii Republicii Moldova aflați peste hotarele țării, iar 44 de secții pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni.

Cele mai multe secții de votare vor fi deschise în circumscripția electorală Chișinău nr.1, care cuprinde sectoarele și suburbiile capitalei, în număr total de 304 secții de votare.

Până la 15 iunie inclusiv, urmează a fi create birourile electorale ale secțiilor de votare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!