ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a participat la conferința internațională „Zero Corruption Conference”

18:28 | 07.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la conferința internațională „Zero Corruption Conference”, organizată în format mixt, online și cu prezență în sală, la Kyiv, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Angajamentul meu este să construim, în Republica Moldova, o democrație veritabilă, cu o justiție corectă și independentă, să eliminăm corupția din sistemul politic și să avem stabilitate în regiune”, a fost mesajul transmis de către șefa statului în cadrul evenimentului.

Conferința întrunește lideri de state și guverne din regiunea noastră, voci importante din societatea civilă, reprezentanți ai Uniunii Europene, Statelor Unite și NATO. Evenimentul este dedicat combaterii corupției și riscurilor la adresa democrației în regiune.

foto: newjustice.org.ua

img21004073

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!