ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Agarista CSF Anenii Noi a devenit pentru a patra oară campioană națională la fotbal feminin

09:35 | 08.06.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. În Republica Moldova a luat sfârșit campionatul de fotbal feminin, echipa Agarista CSF Anenii Noi a devenit pentru a patra oară consecutiv campioană națională, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că noua ediție a campionatului țării la fotbal feminin s-a desfășurat în perioada septembrie 2020/iunie 2021 fiind organizată în premieră cu Liga feminină de fotbal.

Liga sus-numită, organizație nou-creată, are obiectivul de a realiza trecerea fotbalului feminin de la nivel amator la următoarea treaptă, cea de semi-profesionist.

Echipa Agarista CSF Anenii Noi a devenit pentru a patra oară consecutiv campioană a Republicii Moldova la fotbal feminin, după ce a reușit să câștige 12 din cele 14 partide disputate.

În total s-au desfășurat 56 de meciuri. Gazdele au câştigat 29 de partide, oaspeţii – 17, iar alte 10 meciuri s-au terminat nedecis.

Agarista CSF Anenii Noi a fost urmată în clasament de către CS Noroc cu 26 de puncte și FC Maksimum cu 22 de puncte.

foto: FMF

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!