ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Au devenit cunoscuți câștigătorii loteriei fiscale dedicate sărbătorilor pascale

15:23 | 08.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor la ediția specială a concursului „Loteria fiscală”, dedicată sărbătorilor pascale, astfel, o sută de câștigători ai loteriei fiscale s-au ales cu câte 1500 de lei, transmite MOLDPRES.

Urmare a extragerii din data de 31 mai curent în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 01 aprilie - 10 mai 2021, au fost desemnați 100 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă de 1500 lei fiecare.

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.

Lista câștigătorilor ediției speciale I din anul curent poate fi văzută accesând următoarea adresă: www.sfs.md/ro/pagina/loteria-fiscala.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile unui regulament special aprobat prin hotărâre de Guvern. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!