ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru înregistrarea concurenților electorali a rămas o singură zi

10:16 | 10.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Candidați la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie își mai pot depune documentele pentru înregistrare în calitate de concurenți electorali până mâine, 11 iunie, ora 16.00, transmite MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală (CEC) amintește că 11 iunie curent, este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Astfel, dosarele solicitanților pot fi depuse până mâine, 11 iunie, ora 16.00. În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 17.00, CEC se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot.

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent CEC a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

img21004130

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!