ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aureliu Ciocoi a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Poliției de Frontieră

12:22 | 10.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Poliției de Frontieră, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj, între altele, se menționează:

”Poliția de Frontieră a Republicii Moldova împlinește astăzi 29 de ani de la creare, timp în care instituția și angajații săi asigură unul dintre cele mai importante roluri în stat, fiind în prima linie în asigurarea ordinii, suveranității și securității țării noastre.

Meseria Polițistului de frontieră este una din cele nobile, care solicită dedicație profesională, responsabilitate, demnitate, curaj, dar și expunere la riscuri. Pandemia COVID-19 nu a ținut cont de regulile de traversare a frontierei, iar efortul tuturor angajaților Poliției de Frontieră a contribuit semnificativ la procesul de gestionare a situației epidemiologice și diminuarea răspândirii virusului, și nemijlocit la salvare de vieți omenești. 

În acest sens, exprim înalte aprecieri și Vă mulțumesc pentru că realizați neîntrerupt misiunea de protecție a hotarelor țării, în punctele de trecere terestre și aeriene, de răuvoitori văzuți și nevăzuți. 

Vă transmit felicitări cordiale în zi de aniversare profesională. Vă doresc sănătate, precauție, muncă liniștită și bunăstare familiilor Dvs, continuând totodată să fiți deschiși pentru dezvoltarea capacităților profesionale.  Îmi exprim speranța că spiritul de responsabilitate de care daţi dovadă vă va aduce și în continuare apreciere şi satisfacţie în munca Dvs. onorabilă”. 

foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!